Prisen er 200 DKK for et billede ved anvendelse til én specifik publikation. Køb af et billede til ubegrænset brug koster 500 DKK.

Køb af billeder er meget simpelt og sker som udgangspunkt via PayPal. Hvis du ikke ønsker at benytte PayPal, er du velkommen til at kontakte mig. Der kan fx også betales via elektronisk faktura eller bankoverførsel.

Ved at klikke på det ønskede billede har du, under billedet, mulighed for at vælge, om du ønsker at købe billedet til brug 1 gang eller til ubegrænset brug. Herefter vælger du ”Føj til kurv” under billedet. En ny fane åbner nu i PayPal.com, hvor du enten kan logge ind på din PayPal-konto eller betale med kreditkort uden login. Følg nu blot anvisningerne. Du bestiller ikke noget før du trykker ”Betal nu”. Efter bestillingen modtager du med det samme en kvittering fra PayPal.

De bestilte billeder vil blive sendt i fuld opløsning til din angivne e-mailadresse samme dag. Hvis du ikke er tilfreds med billederne efter modtagelse, kan du få pengene tilbage – du skal blot kontakte mig.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til mig (fotoinaturen@gmail.com) eller evt. ringe til +45 5136 4263.